top of page

Snickare i Kungsör 

Byggvision i Mälardalen AB

Inte en vanlig snickare

Vi är en byggfirma som gör allt inom bygg. Vi gör allt från renoveringar som kök, badrum, altan, uterum och utbyggnad till större projekt som totalentreprenader eller nybyggnationer. Vi har ett stort kontaktnät med underentreprenörer som elektriker, rörmokare m.m. Behöver ni en pålitlig snickare har ni kommit helt rätt.

Vi finns i Kungsör, men tar oss ann snickarjobb i hela mälardalen. 

Om oss

Varför välja byggvision som snickare?

Det viktigaste för oss är kunden. Utan nöjda kunder hade vi inte funnits kvar och vi hade inte fått känna oss så stolta som vi gör idag. Vår vision är att aldrig lämna ett jobb för än kunden är helt nöjd och att vi alltid håller det vi kommit överens om med kund. Något som uppskattas och som vi ser som en självklarhet är att inte ha massa jobb samtidigt, utan vi tar en kund i taget och gör allt med kvalitet. Vi finns även med från början av projektet som bollplank för att få er vision till verklighet. 

Vad kostar ett hembesök?

Ett hembesök innebär att vi kommer ut till er och lyssnar på er byggvision. Guidar er genom era byggplaner vad som är möjligt och inte, och känner ni att vi förstår vad ni vill uppnå lämnar vi alltid en kostnadsfri offert. Välkomna att kontakta oss för att boka ett möte.

Det här kan vi hjälpa er med.

Badrumsrenovering Kungsör

Badrumsrenovering

Vi kan leverera kompletta badrum där ni som kund endast behöver ha kontakt med oss, så löser vi allt från början till slut.

Takläggning Kungsör

Takläggning

Att byta tak kan vara din viktigaste investering. Vi har stor kunskap och erfarenhet inom takbyten, 

Utbyggnad Kungsör

Utbyggnad

Inget projekt är för stort för oss, vi lägget stor vikt vid dialogen med kund för våran gemensamma trygghet kring projektet. 

Fönsterbyten Kungsör

Fönsterbyten

Vi monterar fönster enligt era önskemål, vi kan guida er genom processen för att få de fönster som fyller era krav och förväntningar. 

Köksrenovering Kungsör

Köksrenovering

Köket är kanske den plats man spenderar mest tid med familj och vänner. Tveka inte på att fråga oss kring din köksvision. 

Uterum / Altan Kungsör

Uterum/Altan

Behöver du ett ställe där du kan njuta av soliga dagar, eller helt enkelt en plats att förlänga sommaren? Isåfall står vi gärna till er tjänst. 

Nybyggnation Kungsör

Nybyggnation

Ett hus eller fritidshus kan vara ett väldigt stort projekt där man har många funderingar kring en helhetslösning. Kontakta oss för att få den vägledning och lösning som ni ska känna er trygga med. 

Tjänster

Vi tar även snickarjobb i

Följ oss på Instagram.

  • Instagram
bottom of page